Intervencije 25.6.2017

Na praznično nedeljo 25.6.2017 smo gasilci PGD Hotavlje posredovali kar trikrat. Najprej smo bili ob 12.04 aktivirani na Srednje Brdo, kjer je zaradi neurja odkrilo del strehe.

Ko smo pokrili eno izmed stanovanjskih hiš in odstranili padlo drevo na cesti proti Srednjemu Brdu, smo bili aktivirani še na dimniški požar na Hotavljah. Ena ekipa je ostala na Srednjem Brdu, druga pa se je vrnila na Hotavlje. Požar smo skupaj z gasilci PGD Gorenja vas pogasili in pregledali s termo kamero. Po pogašenem požaru na Hotavljah, pa smo se vsi skupaj vrnili na Srednje Brdo, kjer smo nadaljevali s pokrivanjem strehe drugih dveh gospodarskih objektov.

Ob 19:53 smo posredovali še tretjič, kjer je na Hotavljah močan sunek vetra odkril del strehe na stanovanjski hiši. Gasilci PGD Hotavlje smo jo prekrili.

"NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI." Namenite svoj del dohodnine (0,5%) PGD Hotavlje. To dohodnino bi sicer pustili v državnem proračunu, zato je donacija za vas brezplačna.

Izpolnite priložen OBRAZEC in ga pošljite na naslov:

Davčni urad Kranj
p.p. 122
4001 Kranj

Obrazec pa lahko oddatudi tudi v elektronski obliki v eDavkih.

Vsem, ki nam boste namenili svoj del dohodnine, se lepo zahvaljujemo. Z vašo pomočjo bomo lažje opravljali vse gasilske dejavnosti.

PODJETJA, KI NAS PODPIRAJO

© 2021 PGD Hotavlje

Iskalnik