Kar nekaj časa je že minilo odkar smo v garažo pripeljali podvozje za naše novo vozilo. Sedaj pa vam z veseljem sporočamo, da se že vidijo tudi začetki nadgradnje za katero skrbijo v Gasilska vozila Pušnik.

Več lahko vidite na fotografijah ...

Prispevke, ki nam jih boste namenili za novo gasilsko vozilo lahko nakažete tudi na bančni račun društva. Za nakazilo uporabite spodnje podatke:

PGD HOTAVLJE, Hotavlje 112, 4224 Gorenja vas

transakcijski račun: SI56 6000 0000 0823 504 (hranilnica LON) 
BIC/SWIFT koda: HLONSI22

namen: gasilsko vozilo
koda namena: CHAR
referenca: SI 00 2020

Prosimo, da nas o nakazilu tudi obvestite na mail Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Podjetja imate stopnjo olajšave za donacije gasilcem 0,5% od prometa in ne 0,3% kot za ostale donacije. Uveljavlja se lahko v tekočem in naslednjem letu.

Podjetja in podjetniki, ki potrebujete potrdilo o donaciji (donacijska pogodba), nam prosim prav tako pišite na zgornji e-naslov.

"NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI." Namenite svoj del dohodnine (0,5%) PGD Hotavlje. To dohodnino bi sicer pustili v državnem proračunu, zato je donacija za vas brezplačna.

Izpolnite priložen OBRAZEC in ga pošljite na naslov:

Davčni urad Kranj
p.p. 122
4001 Kranj

Obrazec pa lahko oddatudi tudi v elektronski obliki v eDavkih.

Vsem, ki nam boste namenili svoj del dohodnine, se lepo zahvaljujemo. Z vašo pomočjo bomo lažje opravljali vse gasilske dejavnosti.

PODJETJA, KI NAS PODPIRAJO

© 2021 PGD Hotavlje

Iskalnik