Vodovodi Leskovica, Debeni, Srednje Brdo

Instalaterstvo Krek obvešča, da na vodovodnih sistemih Leskovica - debeni - Srednje Brdo izvajajo vzdrževalna dela čiščenja vodohranov.

Trenutno stanje:

VODOVOD LESKOVICA
Zaradi čiščenja vodohrana je trenutno minimalna količina vode. Predviden čas polnjenja je do petka 28. 9. V času polnjenja nin na voljo zadostne količine vode v primeru požara! (vodooskrba za področje celotne Leskovice)

Za ostale vodohrane - naselja bomo sproti obveščali.

Veselica 2018

PGD Hotavlje vabi na gasilsko veselico, ki bo v nedeljo 24. junija 2018 z začetkom ob 17. uri.

Zabavali nas bodo "Kvartet za 5" in "ansambel Pogum". Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.

VABLJENI!

Pokal Dobračeve 2018

14. aprila so se mladi gasilci udeležili Pokala Dobračeve oz. Romanovega memoriala. Tekmovanja smo se udeležili z 11 ekipami, od tega 7 pionirskih in 4 mladinske.

Kviz mladine GZ 17.2.2018

Kviza gasilske mladine GZ Škofja Loka, ki je potekal v soboto 17. februarja smo se udeležili s 3 ekipami mladincev in mladink.

Občni zbor 2018

Na osnovi določil statuta Prostovoljnega gasilskega društva Hotavlje upravni odbor sklicuje OBČNI ZBOR PROSTOVOLJNEGA GASILSKEGA DRUŠTVA HOTAVLJE, ki bo v soboto 13. januarja 2018 ob 20.00 uri, v prostorih gasilskega doma na Hotavljah.

Zbor mladih 2018

Vse mlade gasilce vabimo na zbor mladih, ki bo v soboto 13. januarja 2018 ob 10.00 uri v prostorih gasilskega doma na Hotavljah.

Pregledali bomo aktivnosti, ki so se dogajale v letu 2017 ter podali predloge za dejavnosti v letu 2018. Mladi člani, ki bi se nam radi pridružili, prav tako vabljeni, da se udeležite zbora mladih.

Srečno 2018

Prostovoljno gasilsko društvo Hotavlje vam želi vesele in mirne božične praznike ter srečno in varno leto 2018.

Vaja članic OGP 2017 - foto

Na spodnji povezavi so na voljo fotografije z gasilce vaje članic občinskega gasilskega poveljstva, ki je potekala v soboto 7. oktobra 2017 na Hotavljah.

Naročilo ročnih gasilnih aparatov

V oktobru - mesecu požarne varnosti lahko naročite ročne gasilne aparate. Izpolnite naročilo na POVEZAVI, gasilnike pa bomo dobavili v mesecu novembru. Ko bodo na voljo za prevzem, pa vas o tem tudi obvestimo.

Za dodatne informacije lahko pokličete poveljnika društva na 041/367-060 (Blaž Potočnik)

Oktober - mesec požarne varnosti

Začenja se oktober - mesec požarne varnosti. Letošnja tema je namenjena pomenu prostih in prehodnih intervencijskih poti za hitro in učinkovito reševanje življenj. Pogosto se namreč zgodi, da ob požaru, nesreči ali ko nekdo potrebuje pomoč, interventna vozila ne morejo pripeljati do vhoda v stavbo ali njegovo bližino. 

Zato naj torej velja: "Ko se nesreča zgodi, naj bodo proste poti!"

Gasilska vaja članic

soboto 7. oktobra bo na območju Hotavelj potekala gasilska občinska vaja članic. Vaja poteka v sklopu oktobra - meseca požarne varnosti.

Finale Eurobasket 2017

Vabimo vas, da se nam v nedeljo 17.9.2017 pridružite na ogledu finalne tekme Eurobasketa 2017, ki bo med Slovenijo in Srbijo. Ogled bo potekal v dvorani gasilskega doma na Hotavljah. Za pijačo bo poskrbljeno.

Meddruštvena vaja 14.7.2017

V petek 14.7.2017 smo izvedli meddruštveno vajo skupaj z gasilci PGD Trebija. Vaja je potekala v podjetju Mizarstvo Jezeršek.

Reševanje obolelih oseb 11.7.2017

Ob 19.14 so v naselju Hotavlje, občina Gorenja vas – Poljane, posredovali gasilci PGD Trebija in Gorenja vas, kjer se je oseba utapljala v reki.

Sprememba naslova društva

Obveščamo vas, da smo sedaj tudi uradno na novem naslovu. Vsa pošta, ki nam jo boste pošiljali naj bo naslovljena na nov naslov društva, ki se glasi PGD Hotavlje, Hotavlje 112, 4224 Gorenja vas

Otvoritev gasilskega doma

Vabimo vas, na slavnostno otvoritev novega gasilskega doma, ki bo v soboto 10.6.2017 ob 18.00 uri

Veselica z Ognjenimi muzikanti

Vabimo vas, da se udeležite gasilske veselice z Ognjenimi muzikanti. Veselica bo v soboto 10.6.2017 po slavnostni otvoritvi novega gasilskega doma oz. od 20. ure dalje, na Šinkucovem travniku na Hotavljah.

Velika požarna ogroženost

Na upravi za zaščito in reševanje svetujejo previdnost pri uporabi ognja v naravnem okolju ter obenem opozarjajo, da je požiganje v naravnem okolju prepovedano. Razglašena je zelo velika požarna ogroženost! 

Nov videz našega vozila

Danes je naše vozilo dobilo lepotno preobrazbo. Evropski dan številke za klice v sili 112, smo obeležili z novo grafično podobo našega vozila.

 
Občni zbor

Danes ob 20h vabljeni na naš občni zbor, ki bo v gasilskem domu na Hotavljah! Na pomoč!

"NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI." Namenite svoj del dohodnine (0,5%) PGD Hotavlje. To dohodnino bi sicer pustili v državnem proračunu, zato je donacija za vas brezplačna.

Izpolnite priložen OBRAZEC in ga pošljite na naslov:

Davčni urad Kranj
p.p. 122
4001 Kranj

Obrazec pa lahko oddatudi tudi v elektronski obliki v eDavkih.

Vsem, ki nam boste namenili svoj del dohodnine, se lepo zahvaljujemo. Z vašo pomočjo bomo lažje opravljali vse gasilske dejavnosti.

PODJETJA, KI NAS PODPIRAJO

© 2021 PGD Hotavlje

Iskalnik