Instalaterstvo Krek obvešča, da na vodovodnih sistemih Leskovica - debeni - Srednje Brdo izvajajo vzdrževalna dela čiščenja vodohranov.

Trenutno stanje:

VODOVOD LESKOVICA
Zaradi čiščenja vodohrana je trenutno minimalna količina vode. Predviden čas polnjenja je do petka 28. 9. V času polnjenja nin na voljo zadostne količine vode v primeru požara! (vodooskrba za področje celotne Leskovice)

Za ostale vodohrane - naselja bomo sproti obveščali.

PGD Hotavlje vabi na gasilsko veselico, ki bo v nedeljo 24. junija 2018 z začetkom ob 17. uri.

Zabavali nas bodo "Kvartet za 5" in "ansambel Pogum". Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.

VABLJENI!

14. aprila so se mladi gasilci udeležili Pokala Dobračeve oz. Romanovega memoriala. Tekmovanja smo se udeležili z 11 ekipami, od tega 7 pionirskih in 4 mladinske.

Kviza gasilske mladine GZ Škofja Loka, ki je potekal v soboto 17. februarja smo se udeležili s 3 ekipami mladincev in mladink.

Na osnovi določil statuta Prostovoljnega gasilskega društva Hotavlje upravni odbor sklicuje OBČNI ZBOR PROSTOVOLJNEGA GASILSKEGA DRUŠTVA HOTAVLJE, ki bo v soboto 13. januarja 2018 ob 20.00 uri, v prostorih gasilskega doma na Hotavljah.

Vse mlade gasilce vabimo na zbor mladih, ki bo v soboto 13. januarja 2018 ob 10.00 uri v prostorih gasilskega doma na Hotavljah.

Pregledali bomo aktivnosti, ki so se dogajale v letu 2017 ter podali predloge za dejavnosti v letu 2018. Mladi člani, ki bi se nam radi pridružili, prav tako vabljeni, da se udeležite zbora mladih.

V soboto 21. oktobra je na območju PGD Javorje potekala vaja občinskega gasilskega poveljstva. Na vaji, ki je bila v Četeni Ravni smo sodelovali tudi hotaveljski gasilci z 11 člani.

Na spodnji povezavi so na voljo fotografije z gasilce vaje članic občinskega gasilskega poveljstva, ki je potekala v soboto 7. oktobra 2017 na Hotavljah.

V oktobru - mesecu požarne varnosti lahko naročite ročne gasilne aparate. Izpolnite naročilo na POVEZAVI, gasilnike pa bomo dobavili v mesecu novembru. Ko bodo na voljo za prevzem, pa vas o tem tudi obvestimo.

Za dodatne informacije lahko pokličete poveljnika društva na 041/367-060 (Blaž Potočnik)

Začenja se oktober - mesec požarne varnosti. Letošnja tema je namenjena pomenu prostih in prehodnih intervencijskih poti za hitro in učinkovito reševanje življenj. Pogosto se namreč zgodi, da ob požaru, nesreči ali ko nekdo potrebuje pomoč, interventna vozila ne morejo pripeljati do vhoda v stavbo ali njegovo bližino. 

Zato naj torej velja: "Ko se nesreča zgodi, naj bodo proste poti!"

soboto 7. oktobra bo na območju Hotavelj potekala gasilska občinska vaja članic. Vaja poteka v sklopu oktobra - meseca požarne varnosti.

Vabimo vas, da se nam v nedeljo 17.9.2017 pridružite na ogledu finalne tekme Eurobasketa 2017, ki bo med Slovenijo in Srbijo. Ogled bo potekal v dvorani gasilskega doma na Hotavljah. Za pijačo bo poskrbljeno.

V petek 14.7.2017 smo izvedli meddruštveno vajo skupaj z gasilci PGD Trebija. Vaja je potekala v podjetju Mizarstvo Jezeršek.

Ob 19.14 so v naselju Hotavlje, občina Gorenja vas – Poljane, posredovali gasilci PGD Trebija in Gorenja vas, kjer se je oseba utapljala v reki.

Obveščamo vas, da smo sedaj tudi uradno na novem naslovu. Vsa pošta, ki nam jo boste pošiljali naj bo naslovljena na nov naslov društva, ki se glasi PGD Hotavlje, Hotavlje 112, 4224 Gorenja vas

Vabimo vas, na slavnostno otvoritev novega gasilskega doma, ki bo v soboto 10.6.2017 ob 18.00 uri

Vabimo vas, da se udeležite gasilske veselice z Ognjenimi muzikanti. Veselica bo v soboto 10.6.2017 po slavnostni otvoritvi novega gasilskega doma oz. od 20. ure dalje, na Šinkucovem travniku na Hotavljah.

Na upravi za zaščito in reševanje svetujejo previdnost pri uporabi ognja v naravnem okolju ter obenem opozarjajo, da je požiganje v naravnem okolju prepovedano. Razglašena je zelo velika požarna ogroženost! 

Danes je naše vozilo dobilo lepotno preobrazbo. Evropski dan številke za klice v sili 112, smo obeležili z novo grafično podobo našega vozila.

 

Danes ob 20h vabljeni na naš občni zbor, ki bo v gasilskem domu na Hotavljah! Na pomoč!

"NIČ VAS NE STANE, DA STE DOBRODELNI." Namenite svoj del dohodnine (0,5%) PGD Hotavlje. To dohodnino bi sicer pustili v državnem proračunu, zato je donacija za vas brezplačna.

Izpolnite priložen OBRAZEC in ga pošljite na naslov:

Davčni urad Kranj
p.p. 122
4001 Kranj

Vsem, ki nam boste namenili svoj del dohodnine, se lepo zahvaljujemo. Z vašo pomočjo bomo lažje opravljali vse gasilske dejavnosti.

© 2018 PGD Hotavlje

Iskalnik